2016. június 22., szerda

Gyönyörű sorscsapás a kedvesem

Saját fanfiction, saját fanartal együtt? Na ne. Hát egyszer ezt is el kellett kezdeni.

Fandom: Star wars
Kylux
Bérgyilkos!Hux és Sztriptíztáncos!Kylo


A bárban nincsenek sokan aznap este. Elmarad a szokásos zsúfolt gyufásdoboz hangulat, ami a hely báját adja. Ép csak tizenegy ember iszogat ott teljes egyetértésben. Pontosan amennyinek lennie kell és véletlenül pont annyi amennyit Huxnak hidegre kell tennie.
A fülledt levegőben úszik a sodort cigaretta füstje és az alkohol bűze. A vészesen táncoló lámpa koszos fényt köp a padlóra, ami ugyan arra alkalmatlan, hogy az egész helyet bevilágítsa, arra a célra viszont megfelel, hogy a pultnál ülő drága öltönybe bújt bérgyilkos feltérképezze a mai zsákmányát. Eltervezi a játszmát, gondosan ügyelve arra, hogy a végkimenetel számára csak is kedvező lehessen.

Armitage Hux a leghíresebb szakmájában. Szakterülete az emberölés. Bárkit bárhol és bármikor elintéz, ha felbérelik; de ha fizetsége akár egy napot is késik, vagy netán csak akarata ellenére feltartják egy kis időre, mindenféle torkot, nemre és korra való tekintet nélkül gond nélkül elmetsz. Munkáit mindig igyekszik a First Order bárba szervezni, mivel az ott dolgozók egy kis fizetség ellenében hajlandóak összerámolni a kupit, amit maga után hagy. Ő ugyanis gyűlöl takarítani. A hullákkal sosem tudott igazán mit kezdeni.

Megszólal egy dallam. A swing és az elektronikus zene különös találkozása, ami rémes és mégis mosolyt csal a vörös hajú férfi arcára. Erre várt. Mindig ugyanaz a szám. Kivétel nélkül. Kylo védjegye és kedvence. Hux ellöki magát a pulttól és a bár közepén álló színpad felé fordul, ami inkább csak pár lépcsőfoknyi kiemelkedés a padlóból. A rajta álló férfit felülről lilás fény világítja meg. Fekete haja tökéletes, zárt szemhéján ülő hosszú szempillák rejtélyes árnyékot vetnek arcára, testét nem takarja más csupán a szokásos sötét tanga – amit egyébként Huxtól kapott ajándékba. Mezítláb áll a színpadon, mindenki tekintetét magára vonzza. És akkor kinyitja a szemét. A hatalmas barna drágakövek azonnal a pultnál ülő férfire villannak, mintha vakon is érzékelné a jelenlétét. Kylo mosolya diadalmas és büszke. Már tudja, hogy Huxnak a puszta látványától merevedése van. Hux kihívón felszegi állát és a férfire kacsint. A jelenet alig egy apró villanás alatt játszódik le, így aki nem ismeri elég régóta kettejüket, nem tudhatja, hogy egyetlen pillantásukkal mindent megvitattak.

Kylo apró biccentése azt jelenti: kezdődik a show. Kettejük tánca, amit már olyan sokszor előadtak, hogy nem vétenek el egyetlen lépést sem.
- Ideje, hogy elhúzz – veti oda a pultos fiúnak Hux morogva, aki kérdés nélkül leteszi a poharat, ami a kezében van, majd csendben távozik a hátsó ajtón keresztül. Hux felhajtja maradék italát, aztán izgatott dübörgéssel a mellkasában munkához lát.

Kylo az egyre gyorsuló zene ritmusára mozgatni kezdi vékony csípőjét; először lassan körkörösen, majd fel-le. Tejfehér bőrén lilásan villan a fény. Karjai a feje fölé emelkednek, úgy táncol tovább, aztán két kezével magabiztosan a hajába túr. Éhes tekintetek kísérik minden mozdulatát.

- Szánalmas – köpi Hux, majd zakója belső zsebébe nyúl és előveszi a szokásos fekete pisztolyát – amit egyébként Kylotól kapott ajándékba.
Azt a férfit veszi célba először, aki túl közel merészkedett a színpadhoz. Az ott tartózkodók bandájának vezér alakját, aki az imént még úgy itta a vodkát mintha víz lenne. Kattanásig hátrapattintja a kakast, majd habozás nélkül húzza meg az elsütőbillentyűt.

A színpadon táncoló férfi nem zökken ki egy pillanatra sem, mikor az előtte álló bandatag homlokába lyukat fúr egy golyó, teste pedig a földre zuhan. Rázkódik még egyet, aztán nem mozdul többé.
Kylo most leguggol a színpadon, fenekét hátra tolva kezd rugózni, miközben jobb kezével végig simít meztelen vállán, kulcscsontján, majd lefelé a mellkasán. Elégedetten nyugtázza, hogy a férfiak még mindig őt bámulják, mintha fel sem tűnt volna nekik az imént elkövetett gyilkosság.
Jó. Helyes.

Hux egymás után három férfit tud lelőni, mielőtt egy sebhelyes arcú tag felé kezd rohanni. Túl gyorsan, nagy energiával közeledik. A bérgyilkos könnyedén arrébb ugrik útjából, majd a férfi tarkójára fogva fejét erőből a pulthoz vágja. Aztán megint. És megint. Pisztolya markolatával adja meg a kegyelemdöfést, ahogy beroppantja a szerencsétlen koponyáját. Azután hátulról ugrik neki valaki. Hux válasza egy kés az illető bal szemébe, mire az elengedi. A kés markolatára szorítva megforgatja azt, majd mélyebbre tolja, míg a férfi össze nem rogy. A halott kezéből kiveszi a fegyvert és három golyót ereszt következő támadója mellkasába.

Kylo felsőtestére vér fröccsen, ami lassan kezd lecsorogni rajta. Hullámzó mozgása ismét lassul, ahogy a zene is pár pillanatnyi szünetet tart, aztán újra nekikezd. Addig tekergő kezei ismét a hajába túrnak. Hátat fordítva a közönségnek kezdi jobbra balra ringatni csípőjét.

Hux mindkét kezében pisztollyal közeledik áldozatai felé. Ketten lőnek rá, de ő újra és újra kitér. Egyet sikerül lábon lőnie. A férfi gyakorlatilag a karjaiba dől. Hux unottan hagyja, hogy a következő golyókat támadója háta felfogja. Meghal. Testét akár egy megunt játékszert hajítja oldalra; még a zene mellett is hallatszik a puffanás, ahogy a padlóra zuhan.
Kifogy a tölténye. A következőt puszta kézzel kezdi fojtogatni, de egy másik hátulról esik neki. Hux egy éles dörrenést hall, majd érzi ahogy a háta mögötti férfi lecsúszva rajta a földre esik. Befejezheti, amit elkezdett. Megfojtja az utolsó túlélőt.

Az ezüstösen csillanó pisztoly nem áll idegenül Kylo kezében. Használta már korábban, ép csak nem szereti. De most leterítette vele Hux egyik támadóját, aki hátulról ment neki. És ez nem volt szép.
A zene lassan véget ér.

A banda utolsó tagja is holtan fekszik a földön, társai vérében fürödve.
Hux száját jóllakott sóhaj hagyja el. Kezével végigszántva a vörös tincsein, megigazítja haját, majd megfordul. Kylo a színpadon áll. Már nem táncol. Kezében még füstölgő pisztoly, mellkasától combjáig csorog a vér. Nem az övé. Tekintete nyugodt és talán kicsit megrovó, mert ő maga nem akart fegyvert ragadni. Hux szíve majd kiugrik a látványától.

A bérgyilkos lassan odasétál a színpadhoz, rátaposva közben egy élettelen testre, majd gyengéden elmosolyodva kezét nyújtja a másiknak, aki hagyja, hogy lesegítse az emelvényről.

- Csodálatos voltál drágám – mondja Hux a férfi kezébe csókolva. – mint mindig.
- Élmény volt – biccent egy aprót Kylo.
Hux észrevétlenül kibújik zakójából és a másik meztelen vállára teríti, mire az hálásan bújik az érintésébe.
- Van számodra egy meglepetésem – búgja Hux, közben tenyerét a férfi derekára vezeti és közel vonva magához sétál tovább a kijárat felé. Kylo vonásai ellágyulnak és egy aprót csókol Hux fülébe.
- Nocsak valóban?
- Olyan ügyes fiú voltál. Megérdemled.
- Na és mi az – csillan Kylo szeme izgatottan.
- Ó? Hát ilyen kíváncsi vagy. Sajnos titok – suttogja Hux, mire Kylo keze először a combjára, majd a lábai közé téved és menet közben kezdi simogatni.
- Micsoda praktikák – kuncog a bérgyilkos.
- Mit mondhatnék – sóhajt diadalmasan Kylo. – Túl jól ismerem az én drága férjem.
Hux egy hirtelen és gyors mozdulattal a falhoz taszítja és durván az ajkaira harap, majd a száján maradt rúzst a táncos nyakán keni szét. Kylo keze még mindig a lábai között van, de most már határozottan kezdi mozgatni. Hux a fehér bőrre harap, mire Kylo hangosan felszusszan és sürgetőn a férfi hajába tép.
- De – kezdi Hux a férfi nyakába suttogva. – a te drága férjed is ismer téged.
- Ó de még mennyire – leheli Kylo. Karjait kedvese nyaka köré kulcsolva hagyja, hogy az tovább kényeztesse.

A jelenetet nem látja más, csak pár hideg hulla. Nem szólnak semmit. Csendben hallgatnak.
Halottak.

6 megjegyzés:

 1. Beszéljünk a stripper Kyloról. nekem ez elég a boldogsághoz. más már nem kell az életben ezekután. olyan szép lett *3*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jiiii egy komment:)) Abban megegyezhetünk, hogy az emberiségnek több romlott sztriptízes Kylora van szüksége. Mert ajjjjj. Köszi, hogy írtál! Nagyon jól esett <3

   Törlés
 2. Ez egy hiánypótló AU (*u*) És mindig öröm magyar Kyluxot látni, keep the goof work up! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. El is pirulok menten(◡‿◡✿) Kicsit szomorkodok mindig, hogy a magyar Kylux fandom nem tört még utat magának, de ezen megpróbálok lökni egy picikét. Köszönöm a kommentet. :)

   Törlés
 3. Mit varázsoltál te ide? Te jó ég, még úgy is imádtam, hogy nem vagyok a fandom tagja*-* (de ki tudja, mi lesz ezután;))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Juj köszönöm! Örülök, hogy tetszett :3
   //Mindig örömkönnyeket hullatok, ha valakit sikerül átcsábítani a sötét oldalra :') úgyhogy remélem látlak még :D :D

   Törlés