2016. június 17., péntek

Talán hiányoztál

Fandom: Star wars
Kylux
/Van hozzá egy kis jelenet is/

Kylo már több mint egy hónapja elment. Elhagyva a Starkiller bázist, egyenesen Snokehoz indult; Hux nem tudhatta, hogy miért. Senki sem tudhatta. De Hux volt az egyetlen, akit érdekelt és ráadásul kimondottan zavart is, hogy van amit Ren elhallgat előle. Elméletben nem lett volna oka ezért dühösnek lenni rá, hiszen a férfi csak követte a parancsot, amit kapott. Sőt, ami azt illeti büszkének kellett volna lennie, hogy egyszer az életben Ren hajlandó valamit úgy csinálni, ahogy mondják neki. Azt akarta, hogy Ren rá hallgasson és kizárólag neki engedelmeskedjen. Birtokolni akarta.

Hajnali négyet mutatott az ágya melletti szekrényen álló kéken vibráló óra, mikor a szoba ajtaja halkan szisszenve kinyílt. Kintről fullasztó fény ömlött be. Hux kipattant az ágyból, a szekrényhez ugrott és egy pisztolyt kapott elő a fiókból. De megfordulva, az ellenség helyett Kylo Ren toporgott a küszöbön. A férfi arcát alig látta, de úgy tűnt ő maga sem tudta, mit keres itt.
A Hux kezéből kihulló fegyver, hangosan koppant a padlón.
- Most érkeztem - mondta tétován Ren. - Sajnálom, ha felébresztettelek, de látni akartalak.
Hux lábai cserben hagyva őt, valósággal rohanni kezdtek a férfi irányába, kezei nyaka köré fonódtak, csókja kétségbeesett és szánalmas volt. Egész testében remegett és ha Ren hosszú karjai nem ölelik át és tartják meg, valószínűleg menten összecsuklott volna.
Rémülten kapaszkodott Renbe. A férfibe akinek hagyta, hogy elgyengítse. Mérges volt rá, amiért ezt tette vele és magára is, amiért észre sem vette.
Nem akarta elismerni, hogy talán kapcsolatuk mindvégig többet jelentett a szexnél. Hogy talán az örökké valóságig is képes lenne Renre várni, ha ő azt kérné tőle és hogy talán többet érez iránta a puszta vonzalomnál.
- Most nehogy azt hidd, hogy hiányoztál - morogta Hux a férfi vállának döntve a fejét. Légzése újból egyenletes ritmust vett fel.
- Én ugyan nem - kezdte simogatni a tábornok csupasz hátát.
- Helyes.
- De te iszonyatosan hiányoztál. Minden nap minden percében - mondta lágyan Ren. - Nehogy azt hidd, hogy nem.
- Én ugyan nem - mosolyodott el végre Hux.

/ Más verziót is elfogadok ;) /


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése