2016. július 28., csütörtök

Dried up, Tied, and Dead to the World

Star wars - Kylux - Maffia!AU

Szóval van egy maffia au, aminek az írójával (gingerbitch-hux) anno többször is beszéltem és mondom már megérdemli hogy rajzoljanak valamelyik sztorijához. És én így is tettem. Ámen. (◡‿◡✿)


A történetről: Hux egy nagyon veszélyes maffia feje (nyilván) Kylo pedig egy prostituált (még nyilvánvalóbb nyilván). Ejj de még milyen. Hux pedig annak ellenére, hogy undorodik a kurváktól felfigyel rá, amikor Kylo belepofátlankodik egy gyilkosság helyszínébe és van képe figyelmen kívül hagyni a helyzet véresen komolyságát.
Ez a jelenet az első fejezet végén található, mikor Hux megmenti Kylot egy férfitől, aki épp készült őt megerőszakolni egy sikátorban. (Such hero) Kylo meg csak sír, csupa vér borítja az arcát és haját (persze nem a saját vére), a sminkje egy katasztrófa és ezt Hux nem tudja kezelni. Mert egy nyomvadék, aki képtelen reagálni az emberekre és azok érzelmeire. Ráteríti a kabiját Kylora aztán mintha mi sem történt volna elsétál. Az a munyi meg csak bámul utána szét sírt szemekkel.


"Kylo looked at him from the ground, those big eyes filled with tears. Hux didn't think much when he removed his coat and put it over Kylo’s shoulders.

-Keep it, it's cold.
He could feel Kylo’s stare as he walked away."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése